Makiri Mual

Makiri Mual

Ik ben Makiri Mual (1962) en ben gecertificeerd mediator MfN in familie- en strafzaken en mediator voor rechtbanken en Hoven. Daarnaast ben ik ervaren relatie- en gezinstherapeut (EFT) en opleider. 

Mijn aandachtsgebied betreft de geëscaleerde (familie)conflicten. In mijn werk begeef ik me graag op het snijvlak van (straf)mediation en coaching/therapie mediation. In die werkgebieden zijn werkzame interventies ontwikkeld waaruit ik put; dus van alles het meest effectieve. Een ander kenmerk is de systemische benadering; gedrag staat niet los van de context of groep (systeem) waarin het getoond wordt.

Mijn stijl wordt omschreven als open, mensgericht met een scherp proces-oog en -oor voor onderliggende belangen en gevoelens. Directief als het nodig is en altijd op groei gericht. Motto: Zo kort als het maar kan en zo lang als het moet …

Wat ik voor u kan doen? U kunt bij mij terecht voor herstelgerichte interventies zoals relatie- en gezinstherapie (EFT en ABFT) en mediation in de familiesfeer waarin conflicten al veel te lang spelen. Daarnaast bemiddel ik tijdens en ná het strafproces tussen slachtoffer(s) en daders in het kader van de landelijke verwijsvoorziening (mediation in strafzaken).

Makiri Mual 800bprisma-praktijk.nl/wie-zijn-wij/makiri-mualcontact opnemen